Om oss

om-oss

Nordic Hosting AS har spesialisert seg på drift av webservere med det anerkjente Cpanel/WHM administrasjonssystemet samt utvikling av løsninger basert på åpen kildekode (Joomla!/WordPress). Våre servere benytter Linux plattform og Apache webserver. Serverne har bl.a. støtte for PHP og MySQL database, og vi har mer enn 99,9 % oppetid på våre servere.

Webpakkene kommer med markedets beste og mest omfattende kontrollpanel. Du får full kontroll over alle sider av webpakken din: Administrer e-post, webmail, administrer database, velg mellom flere typer statistikk, ta i bruk gjestebok, chat, forum, teller og mailingscript med et par museklikk. Viruskontroll av all e-post og spam filter er også inkludert!

Vi tilbyr også hosting på Windows server, samt Hosted Exchange, VPS og dedikert server.
Les mer om Hosting her!

Trenger du hjelp med webdesign står vi klare til å hjelpe deg med dette også. En av våre salgskonsulenter vil med glede ta kontakt for å gi deg et tilpasset og uforpliktende tilbud. Her kan vi også tilby serviceavtale, som hjelper deg å holde sidene oppdaterte til enhver tid! Les mer om Webdesign her!

Nordic Hosting AS sine servere er plassert hos Enternett i Stavanger. Datasenteret er dagbemannet og vi har utstyr for fysisk reboot 24 timer i døgnet. Fasilitetene er sikret med overvåkingssystemer 24 timer i døgnet.

Etablert i 1999, med 20års jubileum i 2019 – gjør at vi er blant de eldste og mest erfarne på markedet i dag. Nordic Hosting AS er et trygt valg og vi er stolte over å være din totalleverandør av hostingtjenester!

 

Bank details for international payments:
IBAN: NO16 8160 1393 409
BIC: DABANO22

Bank: Danske Bank, Søndre gate 13-15, 7466 Trondheim, Norway
Our Address: Nordic Hosting AS, Sverdrupsgate 23, 4007 Stavanger, Norway.
When paying from a foreign bank, all fees should be paid by the customer.